Portugal

La policia deixa en llibertat per falta de proves l'implicat en el segrest de la petita Madeleine però el continua investigant

La policia judicial portuguesa ha deixat en llibertat l'implicat en el segrest de la petita Madeleine, la nena britànica de 4 anys segrestada fa dotze dies a l'Algarve. Després d'interrogar tres persones, la policia considera que una d'elles, Robert Murat, estaria implicada en el cas, però l'ha deixat en llibertat per falta de proves. Murat, d'origen britànic i resident a prop del lloc dels fets, continuarà sent investigat per la policia, que no ha volgut revelar per què en sospita. S'espera que els objectes confiscats al domicili de Murat puguin aportar més informació.

Actualitzat

La policia judicial té un "implicat en el cas" de la petita Madeleine, desapareguda fa dotze dies a Portugal. Després d'interrogar tres homes en les últimes hores, la policia ha decidit continuar investigant-ne una en relació amb el cas. Es tracta de Robert Murat, d'origen britànic i resident a prop del lloc dels fets, que ha estat posat en llibertat després d'un llarg interrogatori.

La policia no ha volgut revelar per què se sospita de Murat per no perjudicar les investigacions i ha demanat paciència. També s'ha negat a fer "futurologia" sobre la possibilitat de trobar la nena. Sí que ha aclarit, però, que han confiscat diversos objectes al domicili del sospitós. La policia creu que aquests objectes, que encara no s'han analitzat, podrien aportar alguna prova.

Segons la premsa portuguesa, Murat va ser denunciat per una periodista anglesa que seguia el cas a causa del seu estrany comportament. Pel que fa a les altres dues persones interrogades, només se sap que tenen nacionalitat alemanya i portuguesa. La policia ha practicat quatre escorcolls més.

Per la seva banda, els pares de la nena, que han recaptat fins a cinc milions d'euros per intentar salvar-li la vida, han decidit quedar-se a Portugal fins que es resolgui el cas.

Maddie va desaparèixer fa dotze dies quan dormia a la seva habitació d'un complex turístic de l'Algarve portuguès. Els pares sopaven a només 50 metres de distància. La nena va desaparèixer de l'habitació i des d'aleshores no se n'ha trobat cap rastre. Aquesta setmana s'ha complert el quart aniversari de la nena, que ha coincidit tràgicament amb la seva angoixant recerca. Els pares s'aferren a la possibilitat de trobar-la amb vida i diuen que fins que no tinguin cap prova de la seva mort no perdran l'esperança. El cas ha mobilitzat com mai la societat britànica i la policia dels dos països afectats.

Anar al contingut