Londres

Tanquen dues estacions del metro de Londres, durant dues hores, per un incident

RedaccióActualitzat

Durant dues hores, Londres ha viscut moments de nervis i confusió. Poc abans de les cinc, les estacions de metro de Bond Street i d'Oxford Circus, situades totes dues a l'eix comercial d'Oxford Street, han estat tancades i desallotjades.

Segons la policia, s'ha rebut un avís de trets al carrer i han tancat les estacions per buscar el possible sospitós. També s'han desallotjat els grans magatzems Selfridge.

La policia ha demanat que ningú s'apropés a la zona de l'estació, i que els vianants que estiguessin a prop es refugiessin en edificis pròxims.

 

 

Els agents han tancat les instal·lacions, per atendre el que han definit com un incident. La policia, assegura que s'ha reaccionat com si es tractés d'un incident relacionat amb el terrorisme.

Al cap d'una estona, els agents han confirmat que no hi havia indicis de sospitosos, trets, ni ferits. De totes maneres, les autoritats continuen amb la investigació.

 

 

La policia només ha parlat d'una persona ferida lleu quan abandonava l'estació d'Oxford Street.

Cap a les set de la tarda, dues hores després que hagi començat tot, s'han reobert les estacions d'Oxford Street i Bond Street.

 

Anar al contingut