Dallas

La policia de la ciutat nord-americana de Dallas multa una conductora per no parlar l'anglès

El passat 2 d'octubre, un agent de la policia de la ciutat de Dallas, a l'estat de Texas, va aturar una dona després de fer un gir incorrecte amb el seu vehicle a la carretera. El policia va multar la conductora, una dona hispana de 48 anys, però no per la infracció de trànsit sinó per no parlar anglès. El departament de policia de la ciutat ja s'ha afanyat a qualificar l'actuació de l'agent com un "error", ja que el càrrec de no parlar en anglès no existeix. Segons el portaveu del departament, Warrent Mitchell, el policia va cometre "un error honest... tot i que no té excusa". A favor seu, la policia també ha explicat que la dona no va presentar el permís de conduir.

Actualitzat
Segons la legislació de Dallas, els conductors de taxis i els xofers de camions comercials han de poder comunicar-se en anglès, tot i que aquesta mesura no s'aplica als conductors de vehicles privats.

La filla de la dona ha explicat que els coneixements d'anglès de la seva mare són molt limitats, i que l'incident va passar quan portava la seva germana petita a l'escola i no va veure el senyal de no girar.
Anar al contingut