Charlotte

La policia de Charlotte fa públic un nou vídeo de la mort del ciutadà negre abatut a trets

Aquestes imatges surten a la llum l'endemà que la dona de Scott fes públic el vídeo que va gravar amb el seu telèfon mòbil

RedaccióActualitzat

La policia de la ciutat de Charlotte ha fet pública la seva gravació de la mort de Keith Scott, el ciutadà afroamericà que va ser abatut a trets dimarts.

Les gravacions que s'han fet públiques són de la càmera subjectiva d'un dels agents i de la que estava instal·lada en un dels cotxes policials.

Aquestes imatges surten a la llum l'endemà que la dona de Scott fes públic el vídeo que va gravar amb el seu telèfon mòbil.

Però el nou vídeo tampoc no aclareix si la víctima portava una arma a les mans, com defensen els agents que li van disparar.

 

 

Els veïns i testimonis dels fets han declarat que l'home anava desarmat, però la policia assegura que va trobar una pistola al lloc dels fets i ha fet públiques fotografies de l'arma, que suposadament tindria les empremtes i ADN de la víctima. Segons la versió policial, la pistola estava carregada.

Les mateixes fonts asseguren que Scott portava també una funda de revòlver al turmell. A més, se li hauria trobat marihuana al cotxe.

Un tiroteig a Baltimore

També als Estats Units, almenys vuit persones han resultat ferides, en un tiroteig a Baltimore. Tres homes armats han disparat a la gent que circulava pel carrer i després han fugit a peu. Entre els ferits hi ha una nena de tres anys.

La policia ha desplegat un dispositiu especial per localitzar els tres autors del tiroteig.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut