Plantació descoberta per la policia a Blanes
Plantació descoberta per la policia a Blanes
Blanes

La policia de Blanes localitza una plantació de marihuana en un garatge

S'ha detingut un veí de Barcelona, de 67 anys, i s'ha emès una ordre de recerca del propietari de l'immoble, un home de nacionalitat francesa de 69 anys

RedaccióActualitzat

La Policia Local de Blanes ha localitzat una plantació de 950 plantes de marihuana amagada al garatge d'una casa del municipi. Hi ha un detingut, veí de Barcelona de 67 anys, i una ordre de recerca del propietari de l'immoble, un home de nacionalitat francesa de 69 anys.

La plantació estava molt ben amagada i dividida en dos habitacles independents. Els espais estaven aïllats i comptaven amb tota mena de material de cultiu.

L'actuació va arrencar divendres passat quan els agents van rebre una trucada anònima en què s'alertava sobre l'existència de la plantació.

Aquest dissabte, els agents van anar fins a la casa. Els va fer sospitar en veure una extracció de fums gran, testos i màquines de refrigeració. Aleshores van localitzar l'ara detingut, que, tot i acceptar mostrar-los la nau industrial, es va negar a obrir el garatge.

Després d'aconseguir l'autorització judicial, els agents van poder accedir a l'interior. Calculen que els responsables de la plantació podien aconseguir més de 4 milions d'euros l'any amb la venda de la droga. La investigació continua oberta per enxampar el propietari de la casa.

Anar al contingut