Manacor

La policia busca la mare d'una nena que va caure del cinquè pis d'un hotel a Mallorca

La Policia Nacional, la Guàrdia Civil i la Policia Local de Manacor continuen buscant la mare de la nena anglesa de 5 anys que va caure d'un cinquè pis en un hotel de Mallorca. La nena, ingressada en estat molt greu, va caure des de l'habitació on era la seva mare, que, per motius que es desconeixen, encara és absent. Els fets van passar ahir al matí. La nena, que va ser traslladada a la Unitat de Cures Intensives, té la mandíbula trencada i lesions al fetge.

Actualitzat

Fonts policials consultades no s'han pronunciat sobre les raons de l'absència de la mare ni sobre la possibilitat que hagués tingut una crisi d'angoixa després dels fets, que van tenir lloc a primera hora del matí.

La policia tampoc ha ofert detalls sobre les causes de la caiguda de la nena, que es va precipitar des del cinquè pis de l'hotel Samoa de Calas de Mallorca, on s'allotjaven la mare i la menor, mentre que a l'habitació del costat hi havia el pare i dos fills més, d'uns 10 anys. 

Els fets van tenir lloc a primera hora del matí, i la menor va ingressar a l'Hospital de Manacor a les 9.30, segons fonts del centre sanitari.

Després de ser operada durant tres hores, la nena, que té la mandíbula trencada i lesions hepàtiques, ha estat traslladada a la unitat de cures intensives de Son Dureta. Segons fonts sanitàries, el seu estat de salut és molt greu.

Anar al contingut