Un agent dels Mossos d'Esquadra, a l'exterior del bar (@Radiolot)
Un agent dels Mossos d'Esquadra, a l'exterior del bar (@Radiolot)
Olot

La policia busca dos homes que han disparat un tret a l'aire al centre d'Olot

Hi ha hagut una baralla a l'interior d'un bar de la plaça de Catalunya i una persona ha hagut de ser atesa per una crisi d'ansietat

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Olot busquen dos homes que han participat en una baralla aquest dijous al vespre en un bar de la plaça de Catalunya de la ciutat. Un d'ells ha disparat un tret a l'aire amb una escopeta, a l'exterior del local.

Als lavabos del bar El Punt ha començat, cap a un quart de vuit del vespre, una disputa entre tres homes que segons fonts de la investigació podria ser per un afer de drogues. La batussa ha continuat a l'exterior, on els tres homes s'han continuat pegant i on són visibles, a terra, restes de sang fruit dels cops.

Quan eren a la plaça, un dels implicats ha arrabassat l'arma a l'altre i tots tres han fugit corrents. Els Mossos han localitzat un dels implicats que, després de la baralla, ha anat a l'hospital d'Olot perquè li curessin les ferides. De moment, l'home no està detingut i els Mossos i la Policia Local continuen buscant els altres dos sospitosos.

El Sistema d'Emergències Mèdiques s'ha desplaçat fins al lloc dels fets i ha atès una persona que era dins del bar i que ha tingut un atac d'ansietat.

Anar al contingut