Londres

La policia britànica estaria a punt de fer tres detencions en relació amb el "cas Madeleine"

Segons informa el diari britànic "Daily mail", la revisió del cas ha destapat noves pistes que apunten a tres lladres que actuaven a la zona de l'Algarve, on va desaparèixer la nena l'any 2007. Fonts pròximes a la investigació apunten que els sospitosos- entre els quals hi ha almenys un portuguès- van assaltar pocs dies abans un apartament de la zona.

RedaccióActualitzat

La policia britànica s'estaria preparant per viatjar a Lisboa amb l'objectiu de fer diverses detencions relacionades amb la desaparició de Madeleine McCan. Segons informa el diari britànic "Daily mail", la revisió del cas ha destapat noves pistes que apunten a 3 lladres que actuaven a la zona de l'Algarve, on va desaparèixer la nena l'any 2007.

El portaveu de la família ha assegurat, en declaracions al diari "Mirror", que les detencions són imminents. Segons indiquen fonts pròximes a la investigació, els sospitosos- entre els quals hi ha almenys un portuguès- van assaltar pocs dies abans un apartament de la zona on va desaparèixer Madeleine McCan.

 

Anar al contingut