Natació

La policia australiana deté Ian Thorpe i el porta a un hospital

La policia australiana va detenir l'exnedador Ian Thorpe mentre deambulava pels carrers de Sydney i el va traslladar a un hospital per a una avaluació mèdica, segons informen els mitjans australians. No s'han detallat els motius de la detenció, però, segons la cadena local ABC, el cinc vegades campió olímpic estava desorientat. No s'han presentat càrrecs contra ell.

Actualitzat

La policía australiana va detenir l'exnedador Ian Thorpe mentre deambulava pels carrers de Sydney  i el va traslladar a un hospital per a una avaluació mèdica, segons informen els mitjans australians. No s'han detallat els motius de la detenció, però, segons la cadena local ABC, el cinc vegades campió olímpic estava desorientat, possiblement per la ingesta excessiva d'antidepressius, segons ha indicat el canal Ten News. No s'han presentat càrrecs contra ell.

Thorpe va tornar a l'actualitat la setmana passada quan va transcendir la notícia del seu ingrés en una clínica per tractar-se d'una depressió i de la dependència a l'alcohol. Posteriorment, però, el seu representant va negar-ho i va dir que hi havia ingressat per operar-se d'una espatlla.

Anar al contingut