La policia alemanya traient els cadàvers de l'habitatge
La policia alemanya traient els cadàvers de l'habitatge
Wallenfels

La policia alemanya troba set cadàvers de nadons en una casa al nord de Baviera

Es tracta de l'habitatge d'una dona de 45 anys, la qual estan buscant per interrogar-la com a possible mare dels nadons

RedaccióActualitzat

La policia alemanya ha trobat set cadàvers de nadons en una casa de la localitat de Wallenfels, una petita població d'uns 2.800 habitants al nord de Baviera. Es tracta de la casa d'una dona de 45 anys, la qual estan buscant per interrogar-la com a possible mare dels nadons.

Un equip mèdic d'emergències va localitzar els cossos dijous al vespre després de rebre una trucada que alertava de l'existència dels cadàvers. No obstant això, fins aquest divendres no s'ha concretat el nombre de cadàvers trobats.

La investigació del cas està en mans de la fiscalia i de la policia de Coburg, que ha assenyalat que els cossos es troben en mal estat i ha demanat esperar que acabin els treballs dels forenses per determinar si n'hi pot haver més.

Està previst que les autòpsies comencin de seguida, ja que els investigadors creuen que fins a principis de la setmana que ve no serà possible determinar la causa de les morts, quan van morir i el sexe dels nadons.

Aquest cas segueix el d'altres crims similars que han tingut lloc a Alemanya, com la troballa de cinc cossos de nens en un habitatge de Schleswig-Holstein el 2013, el triple infanticidi a Plauen o el cas dels nou nadons que es van trobar enterrats a l'estat de Brandenburg el 2005.

Anar al contingut