L'actor de "Crackòvia" Jordi Rios, disfressat de Sergio Ramos, parodiant l'incident.
L'actor de "Crackòvia" Jordi Rios, disfressat de Sergio Ramos, parodiant l'incident.
Barcelona

La poca traça de Sergio Ramos amb la copa, el més vist de la setmana al 3cat24

Només un jugador com Sergio Ramos podia aconseguir fer aparèixer un petit somriure als rostres dels aficionats barcelonistes tristos per la derrota a la copa. La seva aixafada del títol se suma a d'altres actuacions peculiars que li han valgut un personatge ben carismàtic a "Crackòvia". Però el madridista no només ha esmicolat el títol, sinó que ha aconseguit acaparar totes les mirades de la setmana al 3cat24.cat. La seva poca traça és el més vist davant d'incendis en símbols del país i manifestacions pel català.

Actualitzat
El vídeo de la copa caient de l'autobús del Madrid i la repercussió que ha tingut és el més vist de la setmana. La imatge ha eclipsat a Barcelona el títol blanc i també ha passat davant fins i tot de l'incendi a tot un símbol de la capital catalana. Una persona va cremar la cripta de la basílica de la Sagrada Família.

La massiva manifestació a València a favor de TV3, de la transparència i en contra de la corrupció completa el rànquing de les notícies més vistes.

Entre les més vistes també hi ha una notícia curiosa: la sentència a un "ni-ni" de 25 anys que va denunciar els pares. El jutge l'obliga a abandonar el domicili familiar, però li concedeix una pensió de 200 euros al mes durant dos anys.

Podeu consultar les notícies més vistes en la següent cronologia:

Anar al contingut