Barcelona

La pluja i els accidents compliquen molt la circulació a primera hora

A l'AP-7 a Sils, un accident amb quatre vehicles implicats ha provocat dos ferits greus i un de lleu. Els problemes a la xarxa viària coincideixen amb una nova aturada dels autobusos de Barcelona.

RedaccióActualitzat
La pluja i diversos accidents han complicat molt el trànsit a tota la xarxa viària catalana. Segons informa el Servei Català de Trànsit, els principals problemes s'han registrat a la C-58, amb sis quilòmetres de cua, la B-23, amb deu quilòmetres, i l'A-2, amb cinc quilòmetres. A més, les dues rondes de la ciutat de Barcelona i els nusos de la Trinitat i del Llobregat també han presentat més retencions de les habituals, així com les autopistes del Maresme i del Baix Llobregat.

Pel que fa als accidents, a la C-55 a Monistrol de Montserrat un tràiler ha fet tisora i això ha obligat a tallar-hi la circulació en sentit Barcelona, fins a quarts de deu del matí, quan s'ha pogut retirar el vehicle. Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), probablement el camió ha quedat entravessat a la calçada a causa de la pluja.

A l'AP-7 a l'altura de Sils hi ha hagut un accident amb quatre vehicles implicats: un camió, dues furgonetes i un turisme. El sinistre ha provocat dos ferits greus i un de lleu; al migdia només hi ha un carril obert en sentit Girona. També a l'AP-7 però a l'altura de Santa Perpètua de Mogoda hi ha hagut un altre sinistre.

També hi ha hagut accidents a la C-31 a l'Hospitalet. La C-1414 a Esparreguera està tallada per retirar un camió accidentat, a la C-17 a Tagamanent i a la C-31 a Tallada d'Empordà.

Una esllavissada de roques provocada pel temporal de pluges ha obligat a tallar parcialment la carretera T-334 a Horta de Sant Joan (Terra Alta) en direcció a Bot (Terra Alta). El SCT ha senyalitzat els desviaments alternatius.

D'altra banda, la pluja causa més congestions de les habituals a diverses carreteres de l'àrea de Barcelona i alguns accidents causats per la mala visibilitat o la calçada mullada estan complicant la circulació. S'estan produint congestions de trànsit a la C-58 entre Ripollet i el nus de la Trinitat de Barcelona, i es mantenen 6 quilòmetres de retencions de la B-23 fins a la Diagonal.

A l'N-340 a l'altura de Subirats, hi ha una boira espessa que impedeix la visibilitat més enllà de 50 metres.


I a més, vaga de busos


Tot plegat coincideix amb una nova aturada dels autobusos de Barcelona que pot haver fet que més gent de l'habitual agafi el cotxe aquest matí. L'aturada ha començat a les 9 i fins a les 11 només circula un de cada 4 combois de les línies 9, 21, 63, 65, 92, 95,109,150 i 157 i els combois de la línia d'autobusos de barri. A la tarda, de 4 a 6, els serveis mínims estableixen la meitat de combois de totes les línies. La protesta és indefinida, només els dies laborables.

Protecció Civil i el Servei Català de Trànsit demanen als ciutadans que extremin la precaució per les pluges.


Anar al contingut