Fórmula 1

La pluja fa que les escuderies ajornin les proves al circuit a l'espera del bon temps

La pluja ha tornat a ser la protagonista del segon dia d'entrenaments al Circuit de Catalunya. Les precipitacions caigudes aquest matí sobre el traçat de Montmeló ha evitat que els diferents equips poguessin avançar en la posada a punt dels seus monoplaces. Tant és així que la majoria d'escuderies s'ha estimat més no rodar o fer-ho durant molt poques voltes. Fernando Alonso ha pujat al seu R28, però finalment ha decidit quedar-se al "motor home".

Actualitzat

Amb la pluja caient sobre Montmeló poc s'ha pogut veure avui al circuit. Mentre que Renault ho ha deixat estar, Ferrari ha intentat realitzar algunes proves. Felipe Massa ha fet unes voltes, però ha sortit de la pista i tot seguit ha tornat cap al box. Els més actius han estat Red Bull i Williams, però davant les precipitacions també han decidit esperar una millora del temps.

Com que els equips tenen un límit de quilòmetres -30.000- per recórrer durant els entrenaments oficials de pretemporada, s'estimen més aprofitar les proves en sec que no pas en condicions meteorològiques adverses. A banda dels riscs que hi ha en moll, és en sec quan més rendible és fer proves. Per això la majoria s'estima més aprofitar els límits de quilòmetres en sessions realment productives.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut