La pluja desllueix la celebració del partit de clausura del centenari madridista

Ahir es va celebrar a Madrid, sota la pluja, un dels actes més destacats del centenari del Reial Madrid. Es tracta d'un partit de futbol entre l'equip blanc i una selecció FIFA, on hi havia jugadors com Rivaldo, Makaay, Cafú, Eto'o, Naybet o Roberto Baggio. La festa va començar amb el lliurament de la Pilota d'Or a Ronaldo, un guardó que ha rebut aquesta setmana i que promou anualment la revista "France Football".

La Pilota d'Or va ser per a Ronaldo, però l'afició del Reial Madrid va premiar l'ídol de la casa, Raúl González, i va corejar el seu nom mentre el brasiler recollia el seu trofeu. I tot això passava abans de començar el partit de clausura del centenari entre el Madrid i una selecció de la FIFA. Un partit al qual no es va presentar l'àrbitre italià Pierluigi Collina, ni el porter del Bayern de Munic Oliver Khan, que se'n va anar a jugar a golf. La selecció de la FIFA va dominar clarament en la primera meitat, i els gols de Klose, aprofitant una gran passada de Roberto Baggio, i de Kaka, de fort xut creuat, van donar l'avantatge als visitants en els primers 45 minuts. En la mitja part, Plácido Domingo, sota la pluja, va cantar l'himne del centenari. Però tot just iniciada la segona part, Cisse col·locava el 0 a 3. Solari escurçava diferències transformant un penal comès a Portillo. El 2 a 3 el va marcar el davanter somiat per l'Espanyol, Tote, aprofitant una errada de Bizarri. I va ser Cambiasso l'encarregat de marcar el tercer gol dels de casa. Al final, empat i, naturalment, un record especial a l'ídol blanc de tots el temps, Alfredo di Stefano.