Barcelona

La Plataforma pel Dret de Decidir dóna suport a la consulta d'Arenys

La Plataforma pel Dret de Decidir ha assegurat avui el seu suport a la consulta popular prevista per al 13 de setembre vinent a Arenys de Munt i ha afegit que tots els actes similars tindran el seu aval. La plataforma ha fet aquest pronunciament en l'acte en què aquest dissabte al migdia ha presentat la nova junta.

Actualitzat
La Plataforma pel Dret de Decidir ha presentat la seva junta en què Josep Cruanyes ocupa el càrrec de president i Carme Forcadell n'és la vicepresidenta. 

En l'acte de presentació del nou equip, Forcadell ha criticat les paraules de la vicepresidenta María Teresa Fernández de la Vega, que afirmava que "l'autodeterminació no cap a la Constitució". Forcadell ha replicat que la consulta permet exercir la llibertat d'expressió i ha ironitzat sobre si la Constitució recull o no aquest dret.

La Plataforma pel Dret de Decidir ha fet també una crida a la participació a la manifestació de l'11 de setembre i a l'acte previst per al dia 8 sota el lema "Cal buscar noves vies més enllà de l'autonomisme".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut