Un membre de la Plataforma al faristol cobert amb la pancarta "Transvasament, no".
La Plataforma en defensa de l'Ebre, en contra del canal Segarra-Garrigues.
Tortosa

La Plataforma en Defensa de l'Ebre presentarà una denúncia contra el canal Segarra-Garrigues

La Plataforma en Defensa de l'Ebre presentarà una denúncia a la Fiscalia de Catalunya contra el canal Segarra-Garrigues en un termini de 15 dies, segons va decidir aquest dissabte l'assemblea, reunida a l'auditori de Tortosa. Veuen en el canal la possibilitat d'un transvasament del Segre fins a Barcelona.

RedaccióActualitzat

La Plataforma en Defensa de l'Ebre creu que el canal Segarra-Garrigues obre la possibilitat de transvasament del Segre fins a Barcelona. Per aquest motiu, han anunciat que denunciaran davant la Fiscalia Superior de Catalunya la construcció de la infraestructura hidràulica, que permetrà regar fins a 20.000 hectàrees l'any 2017.

La decisió es va prendre en la dotzena assemblea del moviment antitransvasament, que va reunir aquest dissabte al vespre unes 400 persones a Tortosa, i que ha certificat la nova estratègia d'oposició jurídica i social davant de la pròxima aprovació del Pla Hidrològic de l'Ebre. El moviment antitransvasament posa en dubte la utilitat del Segarra-Garrigues com a regadiu després de constatar les dificultats per abastir la superfície inicialment prevista.

 

Anar al contingut