Un dels cartells que la plataforma denuncia que s'han penjat a la carretera C-32 anunciant les obres aquest 2 de febrer de 2017. (Horitzontal)
Un dels cartells que la plataforma denuncia que s'han penjat a la carretera C-32 anunciant les obres aquest 2 de febrer de 2017. (Horitzontal)

La Plataforma Aturem la C-32 acusa la Generalitat de posar rètols anunciant les obres després de l'admissió del recurs

Actualitzat

ACN Lloret de Mar.-La Plataforma Aturem la C-32 denuncia que la Generalitat ha penjat cartells per informar de les obres de perllongament de la carretera entre Blanes i Tossa de Mar (Selva) malgrat que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha admès a tràmit el recurs presentat per 16 entitats contràries. La plataforma lamenta la "poca prudència" del Govern i del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i recorda que hi ha sobre la taula la possible suspensió del projecte. En aquest sentit, l'alt tribunal ha obert una peça separada per estudiar si l'atura de forma cautelar fins que no hi hagi una resolució definitiva.

L'entitat contrària al projecte ha denunciat en un comunicat aquest dijous que la Generalitat ha posat els cartells que anuncien les obres pocs dies després que es conegués la decisió judicial. "La resposta de la conselleria és empastifar de rètols anunci buscant una situació de fets consumats, sense evitar fer despeses o obres que podrien ser inútils", asseguren des de l'entitat contrària. La plataforma qualifica l'actuació de "propaganda" i ho considera una "estratègia de mala fe" que, insisteixen, "sembla buscar la mala maror al territori i envia un missatge de poc respecte per la justícia". El TJSC ha admès a tràmit el recurs i ha donat 9 dies als Ajuntaments de Blanes, Tordera i Lloret de Mar si es volen personar a la causa. A més, l'alt tribunal obre una peça separada per estudiar si atura el projecte de forma cautelar, tal i com demana la plataforma Aturem la C-32. La Generalitat té 10 dies per presentar la documentació pertinent.Les entitats contràries al projecte van presentar el recurs contencions administratiu a l'alt tribunal el 8 de setembre de 2016 i li van reclamar també que, com a cautelar i fins que no hi hagués resolució judicial, aturés la tramitació del projecte. En aquest sentit, la sala contenciosa administrativa ha obert també una peça separada per estudiar la mesura cautelar proposada els ecologistes que passa per aturar el projecte.

Anar al contingut