Actualitat blanc-i-blava

La plantilla de l'Espanyol es mostra optimista de cara al partit contra l'Osasuna, tot i els últims resultats

David Garcia, De la Peña i Lacruz han estat les absències en l'entrenament que l'Espanyol ha fet aquest matí. El català pateix una lleugera sobrecàrrega en l'adductor de la cama dreta, però no ha de perillar la seva participació en el proper partit, contra l'Osasuna. Luis García ha donat l'ensurt després d'una topada i ha hagut de ser atès pels metges, però ha pogut completar l'entrenament sense problemes. El tècnic Ernesto Valverde ha aprofitat l'entrenament per fer diversos partidets amb els seus jugadors.

Actualitzat

El jugador de l'Espanyol Francisco Javier Chica, que aquest diumenge apunta a titular per la baixa de Zabaleta per sanció, encara confia que l'equip s'acabarà classificant per a la pròxima edició de la Copa de la UEFA, tot i que ha assenyalat que per a això és necessari guanyar l'Osasuna. "Queden set partits i sabem que hem d'aconseguir bons resultats, però estem capacitats", ha remarcat.

Per la seva banda, Valdo, exjugador de l'Osasuna, ha reconegut que serà un partit especial per a ell, i creu que l'Espanyol pot aprofitar la situació delicada en què es troba l'equip navarrès per aconseguir els tres punts.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut