El regidor d'Educació de Mataró, Miquel Àngel Vadell, acompanyat de representants de tots els partits polítics del consistori, entren per regis…
El regidor d'Educació de Mataró, Miquel Àngel Vadell, acompanyat de representants de tots els partits polítics del consistori, entren per registre una reclamació als Serveis Territorials sobre la planificació escolar, el 16 de maig de 2017. (horitzontal)

La planificació escolar de Mataró enfronta l'Ajuntament i el Departament d'Ensenyament

Actualitzat

ACN Mataró.-La planificació escolar pel curs 2017-2018 manté enfrontats l'Ajuntament de Mataró i el Departament d'Ensenyament. El consistori ha volgut visibilitzar aquest dimarts una imatge de força i unitat amb representants de tots els partits polítics entrant per registre una reclamació als Serveis Territorials d'Ensenyament on es demana a la Generalitat que respecti la planificació acordada setmanes enrere. En concret, retreuen al Departament que hagi decidit tancar "unilateralment" dos grups de P3, a més de negar l'obertura d'una segona línia a l'escola Angeleta Ferrer, al centre de la ciutat. Segons Ensenyament, però, aquesta segona línia sí està "atorgada" i l'oferta inicial a la resta d'escoles també "es manté".

"El Departament d'Ensenyament seguirà treballant tot allò que afecti a l'oferta educativa de Mataró amb diàleg amb el govern municipal en el marc de la Taula mixta de planificació, i seguint els criteris de l'acord signat amb les entitats municipalistes amb l'objectiu de preservar els diferents projectes educatius de la ciutat", explica el Departament en un comunicat.

Anar al contingut