Anglès

La pistola trobada a casa del detingut pel crim de Susqueda "no és rellevant per al cas"

Segons els Mossos, no presenta coincidències amb l'arma homicida

Actualitzat

S'han escorcollat les vivendes de la mare i de l'oncle del detingut Jordi Magentí i un petit hort i un cobert. I en aquests registres, els Mossos hi han trobat una pistola.

De moment no ho consideren una troballa clau, però estan a l'espera de les proves que es faran a l'arma.

Les víctimes del pantà de Susqueda van rebre impactes de bala d'un calibre de 9 mil·límetres.

A dos quarts de deu del matí d'aquest dimarts s'ha acabat l'escorcoll a casa de la mare del detingut i l'operatiu s'ha traslladat, a Anglès mateix, al domicili de l'oncle, on Jordi Magentí hi vivia des de fa uns mesos.

Durant els registres, el detingut ha insistit en la seva innocència i ha assegurat que el dia dels fets no havia anat a Susqueda.

Els agents s'han endut unes quantes caixes.

 

Els Mossos volen esgotar el termini legal màxim abans de portar el detingut davant del jutge, i rastregen exhaustivament els escenaris on el detingut s'ha mogut en els últims sis mesos per trobar l'arma amb què hauria mort les dues víctimes.

 

El cotxe, un tot terreny blanc requisat pels Mossos i ara sota custòdia en un dipòsit per poder ser escorcollat, és un dels elements que l'incrima, perquè la policia l'ubica el dia dels fets a prop de l'escena del crim.

El fet que estigui casat amb una dona colombiana, des de fa un temps al seu país d'origen, i que Jordi Magentí tingués les maletes fetes són alguns dels elements que indiquen la possibilitat que planegés una fugida.

Aquest element hauria provocat la seva detenció aquest dilluns, un cop va arribar a la comissaria de Santa Coloma de Farners, on va anar de manera voluntària per petició dels Mossos com a testimoni.

 

El testimoni del seu fill, un jove relacionat amb un possible delicte de drogues, també detingut aquest dilluns, és l'altre element que tenen els investigadors.

També la reconstrucció del crim al mateix pantà de Susqueda, que encara no s'ha fet. Totes aquestes proves que han de servir per aclarir què hauria motivat la mort amb acarnissament dels dos joves, un amb un tret a la cara.

Una reacció desmesurada suposadament de Jordi Magentí de qui, en el judici per l'assassinat de la seva dona, un dels psiquiatres el va diagnosticar com una persona amb trastorn mental i incapaç de controlar els seus impulsos.

 

ARXIVAT A:
Policial
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut