Son Servera

La piscina privada de Pedro J. Ramírez a Mallorca, protagonista de dues manifestacions, una a favor i l'altra en contra

A Mallorca, aquest estiu ha revifat la polèmica per la piscina més famosa de les Illes. Dues manifestacions contraposades han congregat milers de persones prop de la piscina privada propietat del director del diari "El Mundo", Pedro J. Ramírez, que envaeix un tros de platja pública. Envoltats de fortes mesures de seguretat, amb la presència de 40 antidisturbis i 40 guàrdies civils, una manifestació a favor i una altra en contra de la piscina s'han trobat a la platja de sa Merçal, a Son Servera.

Actualitzat

Les concentracions estaven acompanyades cada una per un avió amb pancarta: un reivindicant que "La costa és de tots" i l'altre apel·lant a la "Llibertat sense ira". La presidenta de les Noves Generacions del PP, Carmen Fúnez, ha dit que "la piscina és una excusa, és una campanya d'assetjament a Ramírez, protestem a favor de la llibertat de tothom, no només de Pedro J.".

A l'altre costat, Jaume Sastre, del Lobby per la Independència, s'ha mostrat "molt satisfet" per l'"èxit de la concentració en protesta per la privatització del litoral mallorquí" i per denunciar la "defensa privilegiada que es fa d'uns interessos privats i en contra de l'interès general". A més del Lobby per la Independència, Esquerra Republicana, el Partit Socialista de Mallorca i Esquerra Unida - Els Verds també s'han manifestat en contra de la piscina de Ramírez.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut