Bàsquet

La Penya suma una important victòria davant del Bilbao Basket i es guanya el dret a somiar amb la Copa (80-70)

El Joventut ha sumat una victòria important aquest diumenge a l'Olímpic de Badalona davant d'un dels possibles rivals directes de cara a la classificació per a la Copa del Rei, el Bilbao Basket. Quan falten dos partits per completar la primera volta, els badalonins han posat el seu balanç de resultats en positiu (8-7) i són vuitens.

Actualitzat

El Joventut ha sumat una victòria important aquest diumenge a l'Olímpic de Badalona davant d'un dels possibles rivals directes de cara a la classificació per a la Copa del rei, el Bilbao Basket.

Els homes de Salva Maldonado practiquen un bàsquet cada vegada més madur i, en aquesta ocasió, han sortit molt concentrats des del principi, per sorprendre un rival que no ha mostrat la intensitat que se li esperava, ni atacant ni defensant.

La Penya ha aconseguit que els llançaments triples li entressin des de l'inici i ha pogut dominar el marcador en tot moment, amb diferències màximes de 17 punts en el tercer quart. En aquest parcial, John Shurna ha trencat el partit a favor dels verd-i-negres, amb 12 punts consecutius. L'aler nord-americà ha estat el millor amb 18 punts, 6 rebots i una valoració ACB de 27.

Quan falten dos partits per completar la primera volta, els badalonins han posat el seu balanç de resultats en positiu (8-7) i són novens en la classificació amb les mateixes victòries que el vuitè, el CAI de Saragossa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut