ACB

La Penya rep el Gran Canària pensant a pressionar el Madrid en la lluita pel lideratge

Després del triomf a Vistalegre, el DKV Joventut vol continuar qüestionant el lideratge del Madrid a l'ACB. Els de Badalona confien superar amb èxit la visita del Gran Canària aquest diumenge i esperen l'ensopegada dels blancs a Menorca per situar-se a un triomf dels de Joan Plaza i pressionar-los encara més en aquest emocionant tram final de la lliga regular. En aquesta jornada s'hi juga tant o més el Ricoh Manresa, que s'enfronta al Múrcia amb l'amenaça del descens. L'Akasvayu, per la seva banda, té un partit a priori assequible que li pot permetre consolidar la seva plaça de "play-off".

Actualitzat

DKV Joventut - Gran Canària

La Penya no ha dit ni de bon tros l'última paraula aquesta temporada. L'equip verd-i-negre arriba al tram final de la temporada en un excel·lent moment de forma i aspira a tancar aquest magnífic any -Lliga Catalana, Copa i Uleb- amb un altre gran èxit. Perquè veient el potencial dels d'Aíto, la Penya és des de fa jornades un clar aspirant al títol de l'ACB.

I més quan els badalonins van assaltar Vistalegre en l'última jornada. El DKV no renuncia al lideratge i espera pressionar el Madrid amb un altre triomf, aquest cop davant el Gran Canària. Una victòria acostaria la Penya als de Joan Plaza, que visiten Menorca sense gaire marge, ja que només dos triomfs separen els madrilenys dels catalans.

El Ricoh busca apropar-se a la salvació

L'equip de Jaume Ponsarnau té un altre partit a vida o mort. Els bagencs no poden desaprofitar l'important triomf aconseguit a Granada i necessiten vèncer el Múrcia per acostar-se una mica més a la salvació. L'Akasvayu, en canvi, no ha de tenir problemes per desfer-se del cuer de l'ACB, el Lleó, i fer bona la victòria al Martín Carpena per consolidar-se en les places de "play-off".

Anar al contingut