Bàsquet

La Penya intentarà retrobar-se amb si mateixa davant un CB Múrcia en plena lluita per eludir el descens

La Penya té demà diumenge una bona oportunitat per refer-se de la seva irregularitat quan juga lluny de l'Estadi Olímpic de Badalona en enfrontar-se amb un dèbil CB Múrcia. Després de caure en les visites a Vitòria i a Madrid, els homes de Sito Alonso es veuen les cares amb un equip propici -ha guanyat 17 dels 18 enfrontaments contra l'equip de Manuel Hussein- que lluita per eludir el descens en perdre els seus últims quatre compromisos. Henk Norel és l'única baixa dels verd-i-negres de cara al partit que començarà a les 12.30 hores.

Actualitzat
La Penya haurà de demostrar diumenge que l'aturada a l'ACB li ha anat bé per recarregar les piles i encarar el tram final del campionat amb el seu millor bàsquet. Després de caure contra el Tau, el Cajasol i el Madrid, el triomf davant el Iurbentia va alleugerir la mala ratxa dels verd-i-negres i els de Sito Alonso busquen ara mantenir el nivell de joc exhibit contra els biscaïns.

I és que no només es juguen arribar als "play-off" amb garanties sinó que els badalonins poden prendre la cinquena posició al Kalise Gran Canaria. La visita a Múrcia, doncs, és propícia per als catalans ja que els de Manuel Hussein només han aconseguit set victòries en tota la fase regular i només han estat capaços de superar la Penya en una de les 18 últimes ocasions.
Anar al contingut