Bàsquet

La Penya i l'Akasvayu s'enfrontaran amb el Swans Gmunden i l'Elan Chalon en el setzens de final de la ULEB

El sorteig dels setzens de finals de la Copa ULEB ha estat benèvol amb la Penya i l'Akasvayu de Girona. Els dos equips catalans, situats entre els caps de sèrie, tindran com a rivals dos conjunts desconeguts i, en principi, força assequibles. Els verd-i-negres s'enfrontaran amb els austríacs del Swans Gmunden, mentre que els gironins ho faran amb els francesos de l'Elan Chalon. Tots dos equips han accedit als setzens de final amb un balanç de cinc victòries i cinc derrotes.

Actualitzat

La Penya i l'Akasvayu ho tindran força fàcil per arribar als vuitens de final de la Copa ULEB després del sorteig del quadre definitiu posterior a la fase regular. I és que els rivals dels catalans són dos equips desconeguts que no haurien de ser un escull perquè tant badalonins com gironins accedissin als vuitens de final.

Els verd-i-negres s'enfrontaran amb el Swans Gmunden, mentre que l'Akasvayu ho farà amb l'Elan Chalon. Els altres encreuaments amb equips de l'ACB són: Panionios - Pamesa de València i KK Bosna - Gran Canària. Com a caps de sèrie, tots quatre equips disputaran la tornada a casa.

Com que també s'ha definit el quadre fins a la final, tant Penya com Akasvayu ja coneixen els que podrien ser els seus rivals de vuitens, de quarts i de semifinals. Si es classifiquen en aquesta primera ronda, el DKV jugaria contra el guanyador del Khimki Moscou - Koln 99ers, mentre que els de Pedro Martínez s'enfrontarien al vencedor del KK Buducnost - Hemofarm.

Anar al contingut