Imatge de La Pegatina
Imatge de La Pegatina
Barcelona

La Pegatina canta "Eureka!" pels seus 10 anys

El grup de Montcada i Reixac celebra 10 anys amb la publicació del quart disc, "Eureka!", que es pot descarregar al web i complementar amb un videojoc per a tauletes.

RedaccióActualitzat
El grup de Montcada i Reixac La Pegatina publica "Eureka!", el quart disc, que presentaran a diversos països del món al llarg de l'any. La Pegatina ha comptat per primer cop amb un productor per enregistrar el disc, en aquest cas Marc Parrot, que els ha ajudat a posar-hi més ordre.

El cantant, Adrià Salas, ha explicat l'experiència al MCR: "Estem molt viciats del directe i nosaltres els discos els pensem molt per poder-los portar sobre un escenari. I aquesta vegada el Marc (Parrot) hem pensat que ens ajudaria a fer una cosa més reposada, un regal pels deu anys, que sigui fàcil d'escoltar tu sol, al cotxe o amb els cascos".

"Eureka" es pot comprar a les botigues, i també descarregar-lo al web, a canvi d'una piulada a twitter o un m'agrada al facebook. El llançament del disc coincideix amb el joc "La Pegatina The Game", una aplicació per a tauletes que permet jugar amb els músics mentre van sonant les cançons del disc.



La Pegatina giraran per Catalunya al març, abans de sortir per Europa. Passaran per Carcaixent, Manresa, Barcelona i Montmeló.

Anar al contingut