La pastisseria Colom de Cervera, elegida Millor Obrador de Torró del 2007

Cervera.- Un torró fet a base de trufa de xocolata i pell de taronja, elaborat per la pastisseria Colom, de Cervera, és el dolç que ha estat escollit pels socis de l'Associació Gastronòmica de Cantàbria, que han entregat el premi Millor Obrador de Torró 2007 a aquest establiment de la capital de la Segarra. Segons Jordi Taló, propietari de la pastisseria, el premi els ha agafat per sorpresa i l'entén com un reconeixement a la llarga trajectòria d'aquest establiment del carrer Combat de Cervera fundat l'any 1885. Jordi Taló explica que la producció de cal Colom és artesanal, i que ronda les 3.500 tauletes de torrons cada any.
La pastisseria Colom de Cervera, elegida Millor Obrador de Torró del 2007

La pastisseria Colom de Cervera, elegida Millor Obrador de Torró del 2007

Cervera.- Un torró fet a base de trufa de xocolata i pell de taronja, elaborat per la pastisseria Colom, de Cervera, és el dolç que ha estat escollit pels socis de l'Associació Gastronòmica de Cantàbria, que han entregat el premi Millor Obrador de Torró 2007 a aquest establiment de la capital de la Segarra. Segons Jordi Taló, propietari de la pastisseria, el premi els ha agafat per sorpresa i l'entén com un reconeixement a la llarga trajectòria d'aquest establiment del carrer Combat de Cervera fundat l'any 1885. Jordi Taló explica que la producció de cal Colom és artesanal, i que ronda les 3.500 tauletes de torrons cada any.