Els tres actors saluden al públic juntament amb el director de l'obra, l'argentí Mauricio Kartun, aquest diumenge 23 d'octubre de 201…
Els tres actors saluden al públic juntament amb el director de l'obra, l'argentí Mauricio Kartun, aquest diumenge 23 d'octubre de 2016. Pla mig. (Horitzontal)

La particular visió del mite de Caïm i Abel de Mauricio Kartun omple d'ironia el Teatre de Salt

ACN Salt.-La versió més còmica possible del mite bíblic de Caïm i Abel ha omplert el Teatre de Salt (Gironès) aquest diumenge. 'Terrenal, pequeño misterio ácrata', un text del dramaturg argentí Mauricio Kartun carregat d'ironia, ha sorprès al públic amb una posada en escena àgil i divertida. En aquest cas, els dos germans adopten un to còmic però, en essència, parlen el mateix llenguatge que el que explica la Bíblia. Una hora i quaranta minuts que introdueixen a l'espectador en l'obra. Es tracta de l'estrena a Europa d'una de les peces amb més èxit a l'Amèrica llatina. 'Terrenal' ha estat capaç d'omplir més de 300 vegades el Teatro del Pueblo de Buenos Aires, i ha voltat per diferents països. Al final de la funció, una gran ovació ha clos la que ha estat una de les estrenes més esperades del Festival Temporada Alta de Girona i Salt aquest 2016.

Anar al contingut