Madrid

La parella de Sarkozy, Carla Bruni, protagonitza una campanya publicitària de Lancia

Mentre continua el secretisme de l'Elisi per informar sobre la data del casament entre Carla Bruni i Nicolas Sarkozy, la cantant i model francoitaliana continua amb els seus contractes publicitaris. Bruni és la protagonista de la pròxima campanya que l'automobilística Lancia llançarà a Espanya, a finals d'aquest mes. La parella de Sarkozy presenta el Lancia Musa alhora que canta la melodia de l'anunci.

Actualitzat
Al ritme de la melodia "Bang, Bang!", Carla Bruni arriba de nit i descalça a un dels seus concerts. Al principi, sembla que viatja en una limusina, però en realitat viatja al nou Lancia Musa: un cotxe que, segons el fabricant, combina el confort d'una gran berlina amb l'agilitat d'un cotxe urbà.

Tot plegat, mentre continuen els rumors sobre el casament de la model amb el president francès, Nicolas Sarkozy. Després que alguns diaris ja han donat per fet que tots dos s'haurien casat en secret, el primer ministre francès, François Fillon, ha volgut desmentir aquestes notícies i ha assegurat que "no està informat de la suposada" cerimònia. De fet, segons Fillon, l'agenda de Sarkozy no li sembla gens compatible amb tots aquests rumors.
Anar al contingut