Las Vegas

La pantalla flexible triomfa a la fira de l'electrònica de consum de Las Vegas

El model de pantalla flexible presentat per l'empresa Samsung ha tingut un gran èxit a la fira internacional de l'electrònica de consum de Las Vegas. Aquesta fira nord-americana ha exposat aquesta setmana les últimes novetats tecnològiques.

RedaccióActualitzat
Aquests dies, Las Vegas s'ha tornat a convertir com cada any en l'escenari de les grans innovacions en electrònica de consum. S'hi ha pogut veure des de robots que fan massatges fins a unes pilotes que es controlen amb la tauleta o forquilles que et diuen a quina hora i a quin ritme has de menjar. Però una de les grans novetats tecnològiques que han tingut més acceptació són les pantalles flexibles. Samsung ha presentat un prototip d'aquestes pantalles que asseguren que farà canviar la manera de viure, obrint un món de noves possibilitats per a la fabricació i ús de dispositius.

El vicepresident de la divisió de pantalles de Samsung, Brian Berkeley, va mostrar aquest prototip instal·lat en un telèfon mòbil fet de plàstic. Això permet doblegar i enrotllar la pantalla. Berkeley explica: "El nostre equip va ser capaç de fabricar una pantalla d'alta resolució amb plàstic extremadament fi en lloc de vidre. D'aquesta manera no es trencarà, fins i tot si cau".

Però les pantalles flexibles no triomfen només en el món dels "smartphones". A Las Vegas també s'ha presentat el "paper tab", una tauleta gairebé tan prima com un full de paper, que permet bolcar una imatge d'un paper a un altre i enviar un correu electrònic només plegant l'extrem de la pàgina. El problema és que aquests fulls electrònics encara van endollats per transmetre informació.

La fira CES de Las Vegas, la cita més important de l'any per al sector de l'electrònica de consum, va començar dimarts i acaba aquest divendres després que 3.000 empreses hagin presentat les seves novetats de cara a aquest any.




VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut