Vista de la façana de la sala de ball La Paloma.
Després de mesos de negociacions, l'Ajuntament i els propietaris han arribat a un acord. (Foto: Googlemaps)
Barcelona

La Paloma de Barcelona arriba a un acord amb l'Ajuntament i tornarà a obrir després de sis anys

La sala de festes La Paloma de Barcelona tornarà a obrir les portes. Després de sis anys, l'Ajuntament i els propietaris han arribat a un acord per resoldre el litigi d'incompliment del soroll de la sala.

RedaccióActualitzat
Després de sis anys, la sala de festes La Paloma tornarà a obrir les portes. L'Ajuntament i els propietaris d'aquesta sala de festes han arribat a un acord que permetrà desbloquejar el litigi que mantenien des del 2006, arran del tancament del local perquè no complia amb la normativa de soroll.
 
El 20 de desembre del 2006 l'Ajuntament va ordenar el tancament de la sala perquè incomplia la normativa de sorolls i va demanar als propietaris que insonoritzessin el local. Com que no es van posar d'acord, el conflicte va arribar als tribunals.
 
La regidora del districte de Ciutat Vella, Mercè Homs, ha explicat a Catalunya Informació que, després de mesos de converses amb els propietaris han arribat a un acord per resoldre amistosament el conflicte que tenien. També ha dit que s'ha arribat a una entesa per firmar un conveni que permetrà la reobertura de la sala.
 
El conveni s'haurà de traslladar al jutge perquè el ratifiqui i doni per tancat el litigi. La Paloma podria tornar a obrir un cop hagin acabat les obres d'adequació. Tot i així, Homs ha assegurat que encara no es pot parlar d'una data concreta de reobertura.
 
Homs ha destacat que l'Ajuntament no permetrà que es torni a obrir la sala fins que no es comprovi que el nivell de so és el de la normativa. També ha afegit que qualsevol vulneració comportaria un nou tancament.
Anar al contingut