Sant Joan Despí

La nova etapa d'"Els matins", a punt d'estrenar-se amb noves cares i imatge renovada

Dilluns que ve "Els matins" de TV3 estrenen nova etapa. Al capdavant del programa, líder de la franja matinal, hi haurà Ariadna Oltra i Helena Garcia Melero, les encarregades de conduir de dilluns a divendres més de cinc hores de programa. Els pilars seran sobretot l'actualitat i també l'entreteniment amb què esperen continuar mantenint el lideratge. A més, comencen temporada amb una imatge renovada.

Actualitzat
A partir del 5 de setembre, el programa "Els matins" de TV3 torna amb diverses novetats i amb l'objectiu de continuar mantenint el lideratge de la informació i l'entreteniment a Catalunya. Ariadna Oltra i Helena Garcia Melero seran les encarregades de conduir la nova etapa d'aquest informatiu-magazín, que, per vuitena temporada consecutiva, ocuparà la graella de TV3 des de les 8 del matí fins a les 13.15. I és que el programa manté el mateix horari.

Després del seu pas pel "TN vespre", Ariadna Oltra s'incorpora a "Els matins" assumint la part més informativa. De 8 a 8.30 del matí presentarà l'informatiu, amb connexions en directe fins on hi hagi la notícia. També intervindran en el bloc informatiu Jordi Sanuy, que explicarà l'actualitat esportiva; Eloi Cordomí, amb la previsió del temps, i Martí Gironell, amb el trànsit. Després, Oltra durà a terme l'entrevista i la tertúlia en què es debatran els principals temes d'actualitat i es donarà veu als espectadors perquè es posicionin en "El cinquè tertulià".

A partir de quarts d'onze, amb la incorporació al plató d'Helena Garcia Melero, el programa girarà cap a un format més magazín. Serà aleshores quan els temes més socials, els debats, l'espectacle, les tendències i la cultura guanyaran protagonisme. Un magazín versàtil, amb un ull posat sempre a l'exterior, i preparat per donar protagonisme a la notícia, en el moment en què passi.

Entre els col·laboradors, Empar Moliner, Bibiana Ballbè, Ramon Folch, Carles Torrecilla, Magdalena Oliver, Climent Verdaguer, Laura Borràs, Josep Lluís Gallego, Lluís Puig, Juli Capella, Ada Parellada, Maria Roca i Mariona Millà.

Mònica Terribas a Catalunya Ràdio: "Els matins" "és el repte de la temporada"

La directora de TV3, Mònica Terribas, ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que una de les prioritats de la nova temporada de TV3 és que el programa "Els matins", amb Ariadna Oltra i Helena Garcia Melero, continuï sent líder i referent en la seva franja horària. De fet, ha qualificat el programa com "el repte de la temporada". Terribas ha manifestat que el nou equip és "molt sòlid" i ha destacat la nova presentadora del programa, Ariadna Oltra, "és un valor molt segur" i "molt provat". En la mateixa línia, ha manifestat que una de les funcions de la televisió pública és "construir nous referents". Sobre el fins ara director i presentador d'"Els matins", Josep Cuní, Terribas ha dit que "ha donat set anys molt intensos al matí a TV3".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut