El nou mapa ja es pot descarregar al web de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
El nou mapa ja es pot descarregar al web de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
Barcelona

La nova comarca del Moianès ja està inclosa als mapes comarcals de l'ICGC

La nova comarca es va crear amb l'aprovació de la llei al Parlament el 15 d'abril passat, i inclou 10 municipis d'Osona, el Bages i el Vallès Oriental

RedaccióActualitzat

La comarca del Moianès ja és una realitat i l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) ja ha posat a la disposició dels usuaris el mapa comarcal de Catalunya amb aquesta nova comarca creada per la llei que va aprovar el Parlament el 15 d'abril passat. El nou mapa ja es pot descarregar al web.

Aquest nou recurs de l'ICGC per a l'actualització i difusió cartogràfica ha permès rapidesa, oficialitat i accessibilitat a tothom, per tal que es pogués veure el contorn i l'abast d'aquesta nova comarca. A més, es dirigeix especialment al món escolar ja que es tracta d'un document de treball i aprenentatge. Aquest nou mapa comarcal és el primer pas per a l'actualització del conjunt de sèries i mapes que configuren el catàleg de l'ICGC. La propera publicació serà "Moianès", de la sèrie "Mapa Comarcal de Catalunya 1:50.000".

La nova comarca del Moianès inclou 10 municipis: Moià, Castellterçol, Castellcir, Sant Quirze Safaja, Calders, Monistrol de Calders, Santa Maria d'Oló, l'Estany, Granera i Collsuspina. Aquests municipis pertanyien a tres comarques diferents: el Bages, Osona i el Vallès Oriental.

Anar al contingut