Barcelona

La nova Catalunya Ràdio arriba dilluns

Dilluns arrenca, plena de novetats, la temporada de Catalunya Ràdio, que s'ha presentat aquest divendres a bord d'un catamarà

RedaccióActualitzat

Important renovació de programes aquesta temporada a Catalunya Ràdio.

Roger de Gracia, Jordi Costa, Sònia Gelmà i Mariola Dinarès presenten alguns dels nous espais de la graella. Tots ells se sumen a les veus, ja habituals, de Mònica Terribas, Joaquim Maria Puyal, Ricard Ustrell, Francesc Garriga i David Clupés.

 

La nova programació, que comença dilluns, s'ha presentat aquest divendres al migdia en un programa especial que s'ha fet des d'un catamarà al port de Barcelona amb els principals realitzadors i el director de l'emissora.

El director, Saül Gordillo, explica que a partir de dilluns Catalunya Ràdio sonarà molt diferent i oferirà una graella molt renovada, jove i amb incorporacions molt rellevants, en l'ambit esportiu i d'entreteneniment.

"Estem molt il·lusionats perquè creiem que estem davant d'una temporada diferent, no d'una temporada més, que és la que ha de poder permetre que, mantenint l'audiència fidel, puguem incorporar oients que ens havien abandonat i que puguin tornar a sintonitzar amb Catalunya Ràdio."

 

La nova programació

Mònica Terribas continuarà liderant l'equip que fa possible "El matí de Catalunya Ràdio" cada dia de 6 del matí a la una del migdia. Set hores de programa en directe, amb els últims 60 minuts dedicats a l'humor d'"Alguna pregunta més?".

Després, arribarà "Popap", un nou espai amb Mariola Dinarès que portarà les tendències i influències del moment, tot el que està passant a l'entorn digital.

 

A les 2 del migdia arriba "Catalunya Migdia". El programa, conduït per Òscar Fernández, dedicarà la primera hora a la informació general i esportiva. A partir de les 3, agafarà protagonisme l'opinió, amb una tertúlia dirigida per Empar Moliner.

La gran novetat de la tarda arriba de la mà de Roger de Gràcia i el seu "Estat de Gràcia", en antena des de les 4 de la tarda fins a les 7 del vespre. Un estat que es preocuparà per les inquietuds dels seus ciutadans i mira d'entretenir-los i mantenir-los informats.

 

De 7 a 9, la nova aposta esportiva: "Tot costa", amb Jordi Costa i Sònia Gelmà.

 

El "Catalunya Vespre", dirigit per Kílian Sebrià, tindrà una primera hora, a partir de les 9 de la nit, dedicada a la informació. La segona hora, de 10 a 11, serà el moment de l'anàlisi amb format de tertúlia conduïda per Sílvia Còppulo.

D'11 a 1 de la nit serà el moment d'"El Club de la MItjanit", amb Francesc Garriga: la novetat d'aquest any és que el programa no solament es podrà sentir, sinó que es podrà veure: s'emetrà per "Esport 3.

D'1 a 3, tornen les preguntes i les respostes de "La nit dels ignorants", amb Xavier Solà.

 

Els caps de setmana

Continua "El suplement" del cap de setmana, amb Ricard Ustrell. Aquesta temporada inclourà una radionovel·la i farà més territori.

Neus Bonet editarà el "Catalunya migdia" del cap de setmana, i Maria Guixà, el "Tot gira migdia"

Els "Solidaris" d'Adrià Bas, continua el dissabte de 3 a 4. Els diumenges, a la mateixa hora, torna "En guàrdia", amb Enric Calpena, que arriba a la quinzena temporada.

Les tardes de dissabte i diumenge, de 4 de la tarda a 12 de la nit, seran del "Tot gira", de David Clupés, que inclourà les transmissions del Barça de Joaquim Maria Puyal i les de l'Espanyol, d'Eudald Serra. Damià Aguilar s'encarregarà dels grans premis de motociclisme.

Queden encara un bon nombre de programes de matinada, amb Maria de la Pau Janer, Àlex Gorina, Magda Llurba, Quico Pi de la Serra, Quim Rutllant i Ester Plana, Albert Murillo, Toni Arbonès, Maite Sadurní, Emili Pacheco i Gaspar Hernàndez.

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut