La nova cara d'El meu 3cat24

El meu 3cat24 té ara una nova cara, amb una presentació més atractiva i visual. En nou mesos de funcionament, l'espai de participació del 3cat24.cat, http://www.3cat24.cat/elmeu3cat24, on els lectors poden aportar els seus propis continguts periodístics des d'una eina senzilla de publicació, ja compta amb 7.300 usuaris registrats, que ens han enviat més de 5.000 notícies, queixes, denúncies, fenòmens meteorològics, curiositats... de tot i en tots els formats.

Actualitzat
A El meu 3cat24 podeu trobar 4.600 fotos, 300 vídeos i un nombre similar de textos i desenes d'àudios i podcasts publicats pels mateixos usuaris del portal.

Ara estrenem una millora de forma i de fons d'aquest espai, per facilitar-ne la navegació i la usabilitat, i fer-ne més atractiu i útil la presentació.

Entre les millores, destaquem:

· Presentació més atractiva i visual dels webs
· Ampliació fins a la mida real de les fotografies
· Augment del nombre d'elements exposats
· Classificació dels continguts per autor, tema, visites, comentaris i vots

La selecció favorita dels lectors d'El meu 3cat24 són els fenòmens meteorològics (calamarsades, riuades, núvols, arcs de Sant Martí, tempestes, sortides del sol, etc.) i per això té una secció especial anomenada "El meu temps", que és on més vídeos i fotos es pugen.

Fins ara, el vídeo més vist és el semàfor que no funciona a Cabrils de PacoRiviere. Un dels elements d'una saga en diferents capítols sobre un semàfor que, malgrat la protesta ciutadana i el perill potencial que suposa, continua instal·lat però aturat; història que a partir d'El meu 3cat24 també van recollir els informatius de TV3.

I la foto més vista és una denúncia sobre el retard en l'entrega d'uns pisos de protecció oficial a Pallejà que es va solucionar immediatament després que aparegués la denúncia al portal de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio.

Per enviar més continguts, es pot fer des de l'adreça http://www.3cat24.cat/envia
o posant-se en contacte directe amb la secció de participació enviant un correu a elmeu3cat24@tv3.cat.
Anar al contingut