Harrison Ford en una de les imatges del tràiler
Harrison Ford en una de les imatges del tràiler

La nova "Blade Runner" presenta el tràiler

Harrison Ford, que protagonitza la pel·lícula amb Ryan Gosling, assegura que "Blade Runner 2049" serà "especialment profunda"

RedaccióActualitzat

El primer tràiler d'una de les pel·lícules més esperades des de fa anys ha vist la llum aquest dilluns. "Blade Runner 2049", la seqüela de la mítica pel·lícula dirigida per Riddley Scott fa 35 anys, arribarà als cinemes aquest octubre. Aquesta vegada, Scott n'és el productor; Denis Villeneuve, el director, i Ryan Gosling acompanyarà a Harrison Ford en el repartiment.

La pel·lícula, escrita per Hampton Fancher i Michael Green, està ambientada 30 anys més tard de tot el que va passar a la pel·lícula "Blade Runner". L'argument explica que l'Oficial K, del departament de policia de Los Ángeles, treu a la llum un secret ocult que té el potencial de conduir al caos el que queda de societat i haurà de trobar a Deckard per demanar-li ajuda.

El 19 de desembre en va sortir el primer teaser, on vam poder veure com el nou protagonista, l'Oficial K, interpretat per Gosling, es trobava en un habitatge abandonat amb Rick Deckard, interpretat per Ford.

Harrison Ford: "Serà emocionalment profunda"

Harrison Ford ha volgut explicar les raons per les quals ha volgut tornar a "l'univers" de "Blade Runner":

"El personatge encaixa en la història d'una manera que em va intrigar. Hi ha un context emocional molt fort i la relació entre el meu personatge, Deckard, i la resta em va semblar fascinant. És interessant desenvolupar un personatge així després de tant de temps. Va ser una experiència molt gratificant."

Per la seva banda, Ryan Gosling ha reconegut que mai ha format part d'un projecte tan ambiciós:

"Em vaig veure completament submergit en aquest univers amb el qual vaig créixer. Mai he treballat en alguna cosa a aquesta escala. Ha estat aclaparador."

El director de la pel·lícula, Denis Villeneuve, ha explicat que "encara estem explorant assumptes com la memòria i l'empatia", que "són temes en què aprofundeix la pel·lícula". El repartiment el completen noms com Jared Leto, Robin Wright, Ana d'Armes, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Barkhad Abdi o Dave Bautista.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut