Imatge de la primera reunió celebrada per posar en marxa la creació d'una marca per als productes agroalimentaris de la Noguera.
Imatge de la primera reunió celebrada per posar en marxa la creació d'una marca per als productes agroalimentaris de la Noguera.

La Noguera inicia un procés participatiu per crear una marca dels productes agroalimentaris de la comarca

ACN Balaguer.-El Consell Comarcal de la Noguera i el Consorci Grup d'Acció Local (GAL) Noguera Segrià Nord, dins del projecte Territori de Valor, han iniciat un procés participatiu per crear un distintiu territorial dels productes agroalimentaris de la comarca, al qual s'ha convidat a participar els productors agroalimentaris de la Noguera que s'hi vulguin sumar, per tal de crear una marca amb la qual se sentin plenament identificats. La setmana passada va tenir lloc la primera trobada participativa amb els productors agroalimentaris de la Noguera, en el decurs de la qual es va explicar el projecte, es van exposar i valorar diferents distintius possibles, i es van aportar idees per començar a treballar-hi. El projecte Territori de Valor està cofinançat pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

El GAL Noguera Segrià Nord ha organitzat el dijous 17 de maig una sortida al Ripollès per conèixer la marca de garantia 'Productes del Ripollès', que té aproximadament uns deu anys de vida. Aquesta sortida està oberta a tots els productors agroalimentaris de la Noguera, i amb ella es pretén conèixer de la mà de 'Productes del Ripollès', el procés de creació d'una marca, formes d'organització i veure quin camí seguir des de la Noguera per crear la seva pròpia marxa territorial.

Anar al contingut