Girona

La neu artificial salva la temporada d'esquí en moltes estacions durant els dies de festa

L'afluència d'esquiadors a les pistes ha disminuït per la falta de nevades, però els canons de neu artificial han salvat la temporada en moltes estacions durant els dies de festa. En alguns casos, fins i tot s'han batut rècords amb quotes d'ocupació superiors a les del mateix període de l'any passat. Ha estat el cas de la Molina i Masella. A les estacions de Lleida, ahir es va batre el rècord d'assistència de la temporada. L'ocupació prevista pels pròxims dies al Pirineu lleidatà supera el 80%.

Actualitzat

Tot i el panorama, que no semblava engrescador, milers d'esquiadors s'han acostat igualment fins a les pistes per gaudir d'una temporada que continua esperant l'arribada de les grans nevades.

Les estacions d'esquí de Girona tenen entre el 30 i el 70% de pistes obertes gràcies als canons de neu, que han pogut funcionar per les baixes temperatures que marquen els termòmetres a les nits. Entre Nadal i Cap d'Any han passat per la Molina i Masella més de 14.000 esquiadors, més visitants que ara fa un any, tot i que aleshores hi havia més neu que no pas ara. Per aquest cap de setmana, a Masella hi haurà oberts 25 quilòmetres de pistes.

La neu artificial ha salvat la temporada a Lleida. Ahir es va batre el rècord de temporada amb 15.000 esquiadors. Els hotelers tenen reservat més del 80% de les places pels pròxims dies. Vaquèira va acollir més de 7.000 esquiadors i Boí Taül, prop de 3.000.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut