Vilanova i la Geltrú

La nena de Vilanova hauria mort per asfíxia i presentava signes d'abús sexual

L'home va passar aquest dimarts 12 hores al seu pis amb els mossos que investiguen el cas

RedaccióActualitzat

La nena de 13 anys trobada morta aquest dilluns a Vilanova i la Geltrú hauria mort per asfíxia i el cos presentava signes d'abús sexual. L'autòpsia practicada a la nena revela que les ganivetades que tenia no eren mortals. La policia local va detenir el presumpte assassí, un home de 42 anys, veí de la població i que últimament vivia amb els seus pares, al pis de sota dels avis de la víctima.

El detingut passarà aquest dimecres a disposició judicial. Aquest dimarts, durant tot el dia, els Mossos d'Esquadra van ser al pis on s'hauria comès el crim, per aconseguir el màxim nombre de proves. Després de gairebé 12 hores, el suposat homicida de la nena de Vilanova sortia de casa seva escortat pels agents. Desenes de persones que l'esperaven per increpar-lo van intentar traspassar el control policial.

 

 

Els Mossos van fer una inspecció ocular extensa i rigorosa al pis perquè l'home havia netejat moltes de les restes. La policia buscava proves i indicis del que podia haver passat dilluns a la tarda al primer primera, on van trobar morta la nena de 13 anys, i sobretot volien saber el perquè. Ho explicava el cap de la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos, Antoni Rodríguez.

"A part dels arxius policials, altres arxius o altres fonts d'informació que ens permetin entendre una mica més quin és el perfil d'aquesta persona, estem davant d'uns fets gravíssims, gairebé espontanis, sense una explicació coherent o aparentment raonable, i l'haurem de trobar."

L'autòpsia revela que la menor va morir per asfíxia, tot i els talls d'arma blanca que tenia. En un primer informe també s'indica que presentava algun tipus d'abús sexual, i per aquest motiu s'estan analitzant mostres. El detingut, de 42 anys i sense feina, té una filla adolescent i antecedents per amenaces lleus a la seva exparella durant la seva separació.

La indignació de la gent també es va fer sentir a a la plaça de l'Ajuntament, on es van deixar flors, espelmes i altres objectes en memòria de la noia.

 

 

 

La nena va anar a casa dels seus avis a acomiadar-se perquè aquest dimarts havia de marxar de viatge de fi de curs. Cap a les 6 de la tarda va sortir del pis, però ja no va arribar al carrer, on l'esperava el seu pare dins el cotxe. Es va donar l'alarma i la Policia Local, familiars i veïns van començar a buscar-la.

Els familiars van sospitar de l'home que vivia en el pis de sota dels avis. Els oncles de la nena hi van entrar i van trobar la menor morta sota un matalàs.

 

ARXIVAT A:
Judicial
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut