Esplugues de Llobregat

La nena de Salou presumptament maltractada pel seu pare ja ha sortit de l'UCI i es recupera bé

La nena de Salou presumptament maltractada pel seu pare ha sortit aquest dijous de la Unitat de Cures Intensives, segons han avançat fonts de l'Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat, on està ingressada. La petita Clàudia, de sis mesos, continua evolucionant bé. La criatura va ingressar fa tres setmanes a l'hospital Joan XXIII de Tarragona a causa d'una hemorràgia intracranial, i davant la gravetat de la lesió el centre la va derivar a Sant Joan de Déu.

Actualitzat
Va ser al mateix hospital on els Mossos d'Esquadra van detenir el pare de la criatura, que va quedar en llibertat però imputat per una presumpta agressió en l'àmbit familiar. I és que arran d'aquesta agressió es va descobrir que no era la primera vegada que la podien haver maltractat, perquè ja l'havien atès en un centre d'atenció primària per una fractura de fèmur.

Aquesta i els signes d'altres lesions ja havien aixecat sospites entre els metges, que van denunciar el cas davant la justícia. Un jutge de Tarragona va retirar la custòdia de la nena i de la seva germana als pares a causa del perill potencial per a la seva integritat física.
Anar al contingut