Sant Celoni

La nena de Manresa que té aversió al seu pare intenta fugir de la família paterna

La nena de Manresa a qui el jutjat va separar de la seva mare per haver-li induït aversió cap al seu pare s'ha escapat de la família paterna, tot i que només durant unes hores. Segons s'ha sabut ara, el dia 6 la nena, que té 8 anys, va sortir a comprar a Sant Celoni amb la seva tia per part de pare. La menor va aprofitar la sortida per fugir corrents, fins que va entrar plorant en una immobiliària, des d'on va avisar la seva mare. La dona la va dur a l'hospital, al mateix temps que els Mossos, avisats per la tia, ja l'estaven buscant. La policia va tornar la nena al pare, que, a través del seu advocat, ha denunciat l'incompliment de la sentència per part de la mare.

Actualitzat
La nena va estar dures hores i mitja voltant, perduda, i finalment va entrar plorant i molt alterada en una immobiliària de Sant Celoni, des d’on va demanar que truquessin a la seva mare, que la va portar a l’Hospital de Manresa, seguint les instruccions del seu advocat.

La tia paterna la va buscar però, com que no la trobava, va avisar els Mossos d’Esquadra, que la van localitzar ja a l’hospital i la van tornar als familiars paterns, seguint la sentència. Ho van fer des de la comissaria, on la mare primer es va resisitir a lliurar la nena, però finalment hi va accedir. El jutge va decidir donar la custòdia al pare i va prohibir la comunicació entre la menor i la família materna durant mig any.

L’advocat del pare, Leopold Corbella, ha considerat “lamentable” el que ha passat i ha denunciat l’incompliment de la sentència per part de la banda materna. El lletrat ha recordat que la custòdia de la Judit, que és com es diu la nena, ara és del pare i ha demanat al jutjat que avisi la dona que “no pot anar a buscar” la menor.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut