Manresa

La nena de Manresa a qui la seva mare va inculcar fòbia contra el pare ja és amb els avis paterns

La dona que va inculcar a la seva filla de 8 anys aversió cap al pare tenia de termini fins aquest dimecres al vespre per entregar la nena als avis paterns, i així ha estat. La jutge de Manresa ho va ordenar amb l'amenaça de fer intervenir els Mossos d'Esquadra si la mare no lliurava la Judit. Finalment, la nena ha anat amb els seus avis sense passar pels jutjats. La jutge també ha dictat una interlocutòria en què ordena l'execució provisional de la sentència que retira a la dona la custòdia de la filla i impedeix a la menor comunicar-se amb la seva mare i la família materna durant sis mesos. La nena conviurà uns mesos amb els avis paterns abans d'anar amb el seu pare.

Actualitzat
En un acte notificat dilluns passat, la jutge de primera instància número 4 de Manresa va donar de termini a la mare de la Judit fins a les vuit del vespre perquè lliurés la menor a la pediatra dels jutjats de la població, que al seu torn s'encarregaria de posar-la a disposició dels avis paterns de forma immediata. Això no obstant, les dues parts han pactat efectuar el lliurament en un altre lloc, fora de la seu judicial, amb la qual cosa s'ha pogut eludir els nombrosos mitjans de comunicació que des de primera hora del matí s'amuntegaven a les portes dels jutjats.

La titular del jutjat havia advertit que si la dona no complia l'ordre judicial, ordenaria als Mossos d'Esquadra que hi intervinguessin i li obriria un procés penal per un delicte de desobediència greu a l'autoritat judicial.

S'ha de recordar que el fet que no s'hagués demanat l'execució d'aquesta sentència va ser un dels arguments esgrimits per la mare per evitar lliurar la Judit quan la van anar a buscar a casa.
Anar al contingut