L'estrella de Michael Jackson al passeig de la Fama de Los Angeles. (Foto: Reuters)
L'estrella de Michael Jackson al passeig de la Fama de Los Angeles. (Foto: Reuters)
Los Angeles

La música de Michael Jackson genera mil milions de dòlars un any després de la seva mort

Avui fa un any que va morir Michael Jackson. El rei del pop rebrà homenatges en diversos punts del món, també a Catalunya, on s'ha previst una nit d'homenatge amb un concert i la projecció del documental "This is it". El mite no ha aturat la màquina musical. Segons la revista "Billboard", des que Michael Jackson va morir la seva música ha generat uns 1.000 milions de dòlars en vendes de discos, drets d'autor i altres contractes.

Actualitzat
Avui fa un any que va morir Michael Jackson. El 25 de juny del 2009 el rei del pop es va convertir, definitivament, en un mite de la música. Michael Jackson preparava el seu retorn als escenaris amb una sèrie de concerts a Londres. L'espectacle "This is it" no es va poder representar, però va quedar plasmat en un documental gràcies a les gravacions dels assajos.

Una màquina que no s'atura

Ara, de cara al novembre, ja està previst un disc amb temes inèdits, que són descartats d'altres gravacions. I és que la màquina musical no s'atura: segons la revista "Billboard", des que Michael Jackson va morir la seva música ha generat uns mil milions de dòlars en vendes de discos, drets d'autor i altres contractes.

Recordem que Jackson va morir a casa seva, a Los Angeles, per una sobredosi de Propofol, un sedant que li havia administrat el seu metge Conrad Murray. Ara el doctor està processat, acusat d'homicidi involuntari, i està pendent de judici.

L'efemèride

A Catalunya es recordarà l'efemèride a Terrassa, amb un concert de tribut i la projecció de la pel·lícula "This is it". A la resta del món també s'han previst actes d'homenatge, especialment a la tomba de l'artista a Forest Lown de Los Angeles, però també a Nova York i Las Vegas.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut