Imatge de la "marea ciutadana" manifestant-se a Madrid al febrer. (Foto: Wikipedia)
Imatge de la "marea ciutadana" manifestant-se a Madrid al febrer. (Foto: Wikipedia)
Madrid

La Moncloa rep un milió de firmes contra la "llei Wert" recollides en la consulta ciutadana sobre educació

Les han entregat representants de la Plataforma Estatal per l'Escola Pública, que en menys d'un mes les han recollit a través de la consulta ciutadana sobre la reforma educativa i les retallades en aquesta matèria.

RedaccióActualitzat

La Plataforma Estatal per l'Escola Pública ha entregat a La Moncloa un milió de formes contra la "llei Wert". Representants de la plataforma han dut a la presidència del govern espanyol les firmes que han aconseguit des del passat 23 de setembre, quan van obrir una "consulta ciutadana" sobre la reforma educativa aprovada pel PP i les "retallades" en aquesta matèria.

La consulta, que instava els alumnes a partir de 14 anys, els pares, els docents i tota la societat a votar en les taules col·locades a l'entrada dels centres educatius i universitaris, va ampliar el seu termini fins al pròxim 27 d'octubre, a causa l'èxit de participació.

El secretari general de la Confederació Espanyola d'Associacions de Pares i Alumnes (CEAPA), Jesús Sánchez, implicat en la recollida de firmes, ha explicat que volen demanar a Mariano Rajoy, "la paralització de les retallades en l'educació i la reforma educativa".

Entre els polítics que han donat suport a la consulta, hi ha el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, que el passat 8 va firmar contra les retallades en educació en una mesa situada a la Universitat Complutense de Madrid, tal com va informar ell mateix en el seu perfil de Facebook.

 

Anar al contingut