La mobilitat per la Diada: talls de trànsit a partir de les 3 i normalitat passades les 20

RedaccióActualitzat

La mobilitat a Barcelona ha quedat afectada per la celebració de la Diada, sobretot a la tarda, arran de la manifestació convocada per les entitats sobiranistes.

A partir de les 15.00 s'ha tallat la circulació al passeig de Gràcia i al carrer Aragó (entre Casanova i passeig de Sant Joan), on s'ha format la gran creu fosforescent. Després, l'epicentre de la mobilització ha estat la plaça de Catalunya, on hi ha hagut una pantalla gegant i quatre escenaris mòbils des d'on s'han fet els parlaments i les actuacions que tancaven l'acte.

L'Ajuntament de Barcelona ha demanat que a partir del migdia no es fessin desplaçaments en vehicle privat per la zona central de la ciutat i recomanava anar a peu, en metro o tren.

 

A partir de les 14.00 i fins al vespre el metro ha reforçat totes les línies i l'interval d'espera no estat superior als quatre minuts i mig. A partir de les16.00, a més, s'aconsellava evitar les estacions de passeig de Gràcia, Diagonal i plaça de Catalunya.

 

La manifestació "La Diada del Sí" ha afectat més de 30 línies d'autobús que passen pel centre de la ciutat, que, a partir de les 15.00, han alterat el recorregut. A més, a la zona afectada per la manifestació sobiranista, el Bicing ha estat fora de servei.

 

Ferrocarrils de la Generalitat també ha reforçat el servei a les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia. A partir de les 11.00 hi ha hagut més trens a les línies S1 i S2 que uneixen la capital catalana amb Terrassa i Sabadell, i la línia L6 ha allargat el seu recorregut fins a Sant Cugat. A la línia Llobregat-Anoia s'ha doblat la capacitat de la major part dels combois.

 

Els autocars de fora de Barcelona han pogut aparcar al carril dret dels carrers pròxims a la manifestació "La Diada del Sí".

Tot i la gran afluència de persones que han fet servir el transport públic a Barcelona aquest 11 de setembre, no s'ha produït cap incident en tota la jornada i cap a les vuit del vespre la normalitat de passatgers ha estat pràcticament total.

 

 

ARXIVAT A:
11S
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut