Barcelona

La ministra de Foment assegura que l'assignació de la T-Sud és la "millor" decisió per impulsar l'aeroport del Prat

La ministra de Foment, Magdalena Álvarez, no ha volgut entrar a valorar amb detall les assignacions de la terminal sud fetes per l'ens gestor AENA i s'ha limitat a dir que la decisió s'ha fet pensant en Barcelona i els seus usuaris, que s'han atès totes les demandes de la societat civil catalana i que per tant és "la millor" decisió que es podia prendre per posicionar el Prat com un dels grans aeroports de la Unió Europea. Aquesta valoració de la ministra s'ha fet minuts abans de l'inici de la roda de premsa del president d'AENA, Manuel Azuaga, just quan ha finalitzat la visita a les obres de l'estació de Sants. La ministra ha tornat ha reiterar que el calendari d'obres s'està complint i que el TGV arribarà a Barcelona el 21 de desembre.

Actualitzat
Tot i que els mitjans de comunicació que han seguit la visita de la ministra li han demanat una valoració de les assignacions de la terminal sud, Magdalena Álvarez no ha volgut avançar-se a l'anunci de la decisió per part del president d'AENA.

Davant la pregunta sobre si en el procés de decisió de les assignacions el govern hi havia participat o només havia estat informat sobre la resolució adoptada pel consell d'AENA i el Ministeri de Foment, la ministra ha respost que "ja saben" que el govern hi ha "participat".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut