Ada Colau, a la capçalera de la manifestació del col·lectiu LGTBI
Ada Colau, a la capçalera de la manifestació del col·lectiu LGTBI
Barcelona

La marxa de l'orgull LGTBI a Barcelona reivindica la plurisexualitat

Amb el lema "Les plurisexualitats trenquen binarismes", reivindiquen la identitat de les persones que se senten atretes per més d'un gènere

RedaccióActualitzat

En marxa la manifestació del col·lectiu LGTBI, que ha sortit de la plaça Universitat de Barcelona i ha arribat fins a la plaça Sant Jaume, on s'ha llegit un manifest. Els participants denuncien que el col.lectiu de gais, lesbianes i transsexuals continua discriminat en diferents àmbits com el laboral.

Aquesta vegada, la convocatòria se centra en les persones plurisexuals. Amb el lema "Les plurisexualitats trenquen binarismes", reivindiquen la identitat de les persones que se senten atretes per més d'un gènere.

A la marxa, que se celebra amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull i per l'Alliberament LGTBI, hi participen partits polítics, col·lectius i organitzacions. En primera línia s'hi ha pogut veure l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

A Madrid, la manifestació de l'orgull LGTBI posa l'èmfasi en la bisexualitat.  L'encapçalen dues pancartes, una a favor de les lleis per la igualtat i una altra que fa referència a l'any de la visibilitat sexual en la diversitat. Hi ha representants de tots els partits polítics. 

Està previst que la marxa acabi a la plaça de Colón, on l'alcaldessa, Manuela Carmena, donarà la benvinguda als manifestants des d'un escenari on se succeiran actuacions musicals i lúdiques.

 

 

Anar al contingut