Lisboa

La mare de Madeleine prefereix saber que la seva filla és morta que no viure sense saber què li ha passat

La mare de Madeleine McCann ha admès en una entrevista que es publicarà a la revista anglesa "Woman's Own" que prefereix haver de fer front a la terrible veritat que la seva filla sigui morta que no viure amb la incertesa de no saber què li ha passat, tot i que reconeix que no aconsegueix preparar-se per a males notícies. D'altra banda, segons la premsa portuguesa, la policia d'aquest país va rebre pressions de Londres perquè donés prioritat a la tesi del rapte en el cas. Segons apareix publicat, els britànics defensaven la idea del segrest, però els portuguesos apuntaven que la nena hauria pogut morir la mateixa nit de la desaparició.

Actualitzat
Aquestes declaracions, recollides aquest dilluns en diversos diaris britànics, són les primeres en què Kate McCann admet la possibilitat que la seva filla, desapareguda a l'Algarve fa 102 dies, pugui ser morta, després que la setmana passada tant ella com el seu marit, Gerry, van insistir que estaven convençuts que Madeleine era viva.

"Mai no em va agradar la incertesa. Ni Gerry ni jo parlem sobre aquesta qüestió i, en els nostres cors, tots dos preferim saber què ha passat, encara que això vulgui dir haver de fer front a la veritat terrible que Madeleine pugui ser morta", afirma Kate en l'entrevista.
Anar al contingut