Girona

La mare de la nena de 6 anys degollada a Girona hauria confessat el crim

Els Mossos d'Esquadra han trobat a Girona el cos sense vida d'una nena de 6 anys amb una ferida al coll. La policia ha detingut la mare de la nena per la seva presumpta vinculació amb el cas. La dona hauria confessat els fets, tot i que encara no li han pres declaració. Segons han explicat fonts policials, els agents han anat a un habitatge del barri de Can Gibert del Pla de Girona alertats per una trucada de telèfon. Quan han arribat al pis s'han trobat la nena morta amb una ferida al coll. Al seu costat hi havia la mare, inconscient. Els Mossos sospiten que la dona hauria degollat la filla amb un ganivet. Sembla que la dona, de 44 anys, està en tractament psiquiàtric des de fa temps.

Actualitzat
Fins ara han transcendit pocs detalls del presumpte parricidi d'aquest dimecres al matí al barri de Can Gibert de Girona a causa del secret de sumari que ha decretat el jutge que porta el cas. Els mossos estan pendents de prendre declaració a la presumpta agressora, que hauria confessat els fets, per determinar les causes del crim.

La dona està ingressada a l'Hospital de Santa Caterina de Girona després que l'han trobada inconscient dins el pis al costat del cadàver de la seva filla perquè sembla que s'hauria intentat suïcidar.

Els fets han passat al matí quan el germà gran i el pare de la víctima han avisat els Mossos d'Esquadra ja que han entrat a la vivenda i s'han trobat la nena morta amb un tall al coll. Una veïna ha explicat que la presumpta parricida feia temps que estava malalta.

El cadàver de la nena l'han traslladat a l'institut anatòmic forense de Girona on és previst que li facin l'autòpsia.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut