Una imatge de Gabriel Cruz en l'homenatge a la Diputació d'Almeria (EFE)
Una imatge de Gabriel Cruz en l'homenatge a la Diputació d'Almeria (EFE)

La mare de Gabriel: "Tenia esperança que s'ensorraria, que el deixaria anar"

Patricia Ramírez ha demanat, en memòria del seu fill, deixar de banda la ràbia i no parlar d'Ana Julia Quezada

Actualitzat

Indignació i ràbia en la concentració de Vícar, a Almeria, d'aquest dilluns en record de Gabriel Cruz, trobat mort al maleter del cotxe de la parella del seu pare. A la Diputació d'Almeria s'ha fet un ple extraordinari per declarar tres dies de dol.

La mare del menor, en declaracions a la cadena COPE, ha assegurat que tenia l'esperança que la detinguda s'ensorraria i que el deixaria anar:

"Tenia esperança que afluixaria i s'ensorraria. Que en algun moment el deixaria anar. Per això, apel·làvem a la seva consciència en les nostres compareixences."

Patricia Ramírez va sospitar de la detinguda, però no en va dir res per la investigació:

"Temia que fos així. No es podia dir res perquè era part de la investigació."


Des d'Onda Cero, la mare ha demanat, en memòria del seu fill, deixar de banda la ràbia i no parlar d'Ana Julia Quezada, que va ser detinguda quan transportava el cadàver del menor:

"En honor al peixet --com la família anomenava Gabriel--, que ningú parli més d'aquesta dona, que no aparegui en cap lloc més, que ningú repiuli cap missatge de ràbia (...) Vull que això acabi amb el cor de la gent sense ràbia."

Patricia Ramírez ha demanat també que ningú enviï missatges fent-se passar per ella i ha fet aquesta crida:

"Que reflexionin i mirin al seu cor, perquè ni s'ho mereix el meu fill ni jo, ni el seu pare, que està destrossat."

Uns missatges, ha dit, que "em provoquen dolor". La mare de Gabriel ha dit sobre la detinguda que "pagui el que hagi de pagar amb la justícia", però que deixin de reproduir també el seu rostre.

"Que tothom enviï un peix amb una paraula bonica on vulgui, però que s'oblidin d'aquesta dona, que no es mereix ni tan sols que parlem d'ella."

Patricia Ramírez ha insistit que prefereix les bones persones a sentir "frases de ràbia sobre aquesta dona".

"La fe i les bones accions han sortit per totes bandes i han tret el més bonic de la gent, i això no es pot quedar en la cara d'aquesta dona i les paraules de ràbia; no ha d'acabar així."

Patricia Ramírez ha agraït a tots els que l'han ajudat a buscar el nen, en la investigació o han enviat missatges d'ànims "malgrat no hagi tingut un final feliç".

ARXIVAT A:
PolicialJudicial
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut